malouinnoorwegen.reismee.nl

Het is allemaal al zo gewoontjes..

Ik dacht op deze maandag, laat ik maar eens een verhaaltje schijven, aangezien dat al eventjes geleden is..

Ik ben het verhaaltjes schrijven nu maar steeds aan het uitstellen, omdat ik niet heel veel nieuws meer te vertellen heb! Alles gaat z`n gangetje en het dagelijks leven in Oslo is gewoon normaal :)
Ik zal even kort `de hoogte punten` van de afgelopen weken vetellen.

Natuurlijk kan ik niet vergeten dat Loes en Evy op bezoek zijn geweest van maandag 07/03 t/m vrijdag 11/03. Ik vond het super leuk dat ze er waren! Ik had die week wel `fieldwork` zoals ze dat hier noemen, dus ik kon `smiddags pas met ze afspreken. We hebben vanalles in de stad gezien; operahuis, viegelandpark, Paleis, de haven, Oslo city, Karl Johans Gate........ het gebruikelijke wat je gezien moet hebben hier. Ook zijn we op woensdag een middagje gaan sleeen. Het weer zat alleen niet heel erg mee; het sneeuwde en het was mistig. Geen mooi uitzicht voor de dames dus! Maar geen reden voor geen pret, want wat hebben we gelachen!
Donderdag avond zijn we naar de karaoke bar geweest. Alleen op de heenweg in de bus ben ik helaas berooft van mijn lieftallige blackberry en mijn camera. Dat was even schrikken dus. Ik heb aangifte gedaan op het politie bureau en heb nu een siemens M55 met een Noors nummer, even wennen dus ;)

Deze week zijn de ouders van Marlijn hier geweest. Erg gezellig! We hebben weer van alles gezien. We zijn naar een Vikingship museum geweest. We konden daar oude schepen bewonderen.Ook zijn we naar Holmenkollen geweest. Daar ben ik met Marlijn en Pieter een gedeelte de ski-schans opgeklommen. Ook was er WK biatlon op dat moment. Wij zochten dus naar een plekje waar wehet gratis konden zien.

Verder voel ik me vandaag niet heel erg lekker. Ben dan vanmorgen ook niet naar school geweest. Had vannacht koortsaanvallen geloof ik :S Na 4 paracetamollen gaat het nu opzich wel oke.
Vandaag om 16:00 uur hebben we een Indian-movie night (met pizza). Dat is dus de reden dat we ons weer hebben ingeschreven. Gratis eten, en dus scheelt dat ons weer geld haha.
Morgen zijn Silje en Dani uit onze klas jarig. Na school gaan we met zijn allen lekker koffie drinken.
Silje heeft mij ragmar marlijn katrin en anna uitgenodigd om `s avonds met nog een aantal Noorse vrienden van haar, te gaan uit eten. Dat wordt voor mij de eerste keer hier! Erg gezellig dus.

Ik heb gehoord dat het weer in Nederland best lekker is op het moment. Nou mensen, hier begint de sneeuw ook te smelten! Het is al een aantal dagen overdag boven 0 graden geweest, maar het kan dan ook in een keer weer gaan sneeuwen. Beetje jammer, ben nu toch wel toe aan een sneeuw-vrij landje. Je ziet hier dan ook meteen mensen in hun hemdje op het balkon zitten als het zonnetje ook maar even schijnt.

Aankomend weekend ga ik met (nu onderhand de halve klas) voor 4 dagen naar Estland (Tallinn). Heb er super veel zin in. Verhalen kunnen jullie achteraf lezen op mijn blogje!

Nou luitjes, dat was het wel zo`n beetje voor dit kort maar krachtige blogje. Uiteraard kunnen jullie weer foto`s en filmpjes bewonderen in mijn foto/video album.

Dikke kus

Loes

Liefje! Wij vonden het ook erg gezellig :) Nu helaas weer hard aan het werk..nog maar 10 weken! Heeeeel veel plezier in estland! Ik spreek je snel weer, want heb nog veel te vertellen!
Kus

Maris

Hihi dat klinkt leuk alles is al zo gewoontjes !
Voor je het weet is het pas echt weer gewoontjes en ben je weer thuis ! geniet dus maar van alles wat je mee maakt, echt leuk hoor !
veel plezier in Estland ! x Maris en knuffels en kusjes van Bente en Kjell xxx

Eva

Hey meis,
Nou hier ook niet echt nieuws hoor, het gaat gewoon allemaal z`n gangetje, dus je mist niets! Heb wel super veel zin om naar je toe te komen en ben dan ook echt al een beetje aan het aftellen!
Geniet van je dagen is Estland en spreek je van de week weer!
Kus

Simone

niet jaloers worden, maar hier is het echt bruut weer! gister terrasje gepakt en heerlijk in de zon het was gewoon heeeet! en we missen je! binnenkort skype date :)? kussiesss

OMA FIA EN OPA LEO

HAI MEIS,WIJ GENIETEN ZO VAN ALLES WAT JULLIE MEEMAKEN,HET IS GEWLELDIG !!!!!!!!!!!!!EN HARDSTIKKE TOF DIE VIDEO\"S BEKIJKEN MAAR DOE EEN BEETJE VOORZICHTIG DAT JE HEEL EN GEZOND THUIS KOMT.\r\nGROETJES EN DIKKE KUSSEN VAN OMA EN OPA.

Hamba