Very nervous
Followers...
Ik zit dit berichtje te typen met heeel veel kriebels in mijn buik.
Vandaag mijn koffers ingepakt. Ik mag er 2 meenemen + een handbagage tas. Dat is dus 15 kilo 20 kilo en nog eens 10 kilo.... en alle kilo`s zijn in gebruik.. Zelfs mijn handbagetas is 10,5 kilo
(hoe krijg ik het voor elkaar).
Maar, dat zorgde wel voor mega veel stress vandaag.. want dat ging in eerste instantie natuurlijk never nooit passen. Ik heb echt vet weinig kleren bij me, denk ik.. En schoenen al helemaal weinig
(maar 3 paar). Dus, voor degene die langs komen.. bel even bij mijn papa en mama aan, je kan nog veel voor me meenemen hehe.
Vanavond nog afscheids-party van Marlijn en mij.. mega veel zin in! Ik zal denk ik nog wel een traantje moeten laten ;)
We vliegen maandag om 14:05 vanuit Weeze (Dusseldorf), naar Rygge. Vanuit Rygge (waarschijnlijk) met de bus naar Oslo.. en dan te voet naar ons Hostel, waar we de eerste nacht blijven slapen, omdat
we op 1 februari onze sleutel van onze studentenkamer pas op kunnen halen.
De volgende update zal waarschijnlijk 1 februari zijn, als ik lekker op mijn kamertje gesettled ben.
Ik ga iedereen mega veel missen!!
PS. voeg mij toe op SKYPE; gebruikersnaam: maloupapavoine
Liefs!
Jeej, I am very nervous too!
Heel veel plezier vanavond bij jullie feestje!
xx
Hé meissie. Ook bij mij wel een beetje stress...
Maar het komt allemaal goed, geloof dat maar van mij!
Vanavond nog een leuke party en dan is het heel snel maandag! Gelukkig gaan pap en ik je wegbrengen en hebben we allemaal skype!
Geniet vanavond!
Liefs, mam
Hey Lieffie,
Ik vind het zelfs spannend haha!
Ik zie het al helemaal voor me hoe het vandaag is gegaan, vette stress omdat het niet allemaal past. maar ja als je maar het belangrijkste bij je hebt, je computer. Zo zijn we allemaal een beetje in Oslo.
Geniet er vanavond van!
Kxs
Haaaaaaaaaai Malou, nou met die koffers komt wel goed!! Enne 3 paar schoenen lijkt me echt wel genoeg hoor meid. Ben ook een bietje nerveus hi hi. We gaan je volgen, goede reis en enjoy....
liefs van ons.
Kim en Johnny
Lief!
Skype staat klaar. Vind het maar een rare gedachten dat je zo 4 maanden weg bent! Geniet nog even lekker van je laatste dagje thuis en niet te veel stressen;) enjoy!!!
liefs xx
Hey Malou,
het was een leuk feestje zaterdagavond! En ik weet zeker dat jullie zo`n feestje nog eens gaan nadoen in Oslo. Groot gelijk! Nog even en we zien elkaar op het vliegveld...Spannend..... Maar dat mag hoor!
In ieder geval is het fijn om te weten dat jullie met zijn drietjes de reis aanvangen. En de weg naar het hostel moeten vinden. Veel plezier daar en maak er een TOP TIJD van!!! Groetjes van Pieter en Petra
Dag meisje,
Eindelijk vertrokken... (maar 1 kilo teveel gepakt, viel mee hè?!)
Ben heel erg beniieuwd hoe het daar is in Oslo.
Dus als je in je flatje bent, maar snel je computer aanzetten, zodat we kunnen skypen!
Nogmaals heel veel plezier met z`n drietjes!
Dikke kus X
Pap, mam en Fleurie
Hai Malou,
Leuke foto`s ! hoe is het daar ? wat is je eerste indruk ?
geniet ervan ! groeten Maris, Hans en knuffels van Bente en Kjell xxx