Dromen.. zijn bedrog
Hallo luitjes!
Zo, vandaag mooi mijn Erasmus beursje overgemaakt gekregen. Weer een zorg minder! Ik heb afgelopen vrijdag Al you need is Love gekeken, waarin een stukje zich in Noorwegen afspeelde. Super cool. Ik
verlang ook wel naar die mooie fjorden daarzo!
Ik heb gister al twee mega grote koffers opgehaald bij Kim en oma.. Wel een beetje vroeg, maarja he kan niet alles pas op het laatste moment doen!
Ik had vandeweek ook gedroomd dat ik mega lange nagels had, omdat ik mn nagelknipper vergeten was om mee te nemen naar Noorwegen. Wat n blaas ben ik toch ook he, slaat nergens op.
Als jullie nog tips hebben over dingetjes die ik echt niet moet vergeten... alles is welkom:P
Heb nu eerst even mega veel schoolwerk aan mn hoofd, maar over twee weken begin ik toch wel echt met dingetjes aanschaffen die ik nog nodig heb en zo rustig aan wat dingen inpakken. Morgen eerst
NEW YEARS EVE! heb der zin an!
Voor mijn volgers ook een HAPPY NEW YEAR en tot in 2011 :)
Bigkiss
Haaaaaaai Malou, ja nou begint het op te schieten voor je. Spannend hoor! Maar ook heel leuk. Wat je beslist niet moet vergeten is natuurlijk een dikke jas, maar dat had je zelf wel bedacht. Als me nog iets te binnen schiet laat ik je het wel weten.......
Kus
Kim en Johnny
Zo meissie, het komt allemaal steeds meer dichterbij! Voor ons ook spannend hoor...!
Een tip: leg een briefje op je bureau zodat je elke keer als je ergens aan denkt dat meteen kunt opschrijven! Ik zou ook een vijl meenemen voor als je je nagelknipper vergeet...
Lykkelig nyttar! XXX
Hey lieffie,
Het komt nu wel erg dichtbij ja, moet ik vier maanden mijn vriendinnetje missen!Wie bel ik nu voor een theetje??
Ik zou als ik jou was een notitieboekje meenemen kun je alle leuke verhalen in opschrijven, zodat je niets vergeet om te vertellen na vier maanden!
zie je van de week, want je bent natuurlijk nog niet weg!
kus
Hoi globetrotter,
Begint idd dichtbij te komen. Heb je geen spijt van Zuid Afrika met al die kou hier (daar gemm 8 gr kouder). Maar in NW kun je weer skiën (net buiten Oslo al). Tip van mij: Laat de tanga`s thuis en ga bij opa Leo wat lange onder-b`s halen.
Doei
Papa
Liefiej..
Het is al bijna zo ver.. zo`n gek idee! Je moet idd lekkere warmen kleren meenemen, en alles is daar gelukkig ook te koop! De supermarkt bestaat daar ook!
Tip; neem iets typisch Nederlands mee van eten, bv. dropjes, pindakaas, leverpastei.. etc;) Je zult het maar gaan missen he:P
Tot straks:D xxx
Ik ga je volgen Malou !
lieve groetjes Maris
Hallo meisje,het begint nu pas spannend te worden,hé?Maar jij fikst het wel daar ,geniet er maar van .Vergeet ook niet een lekkere wollen muts,want het moet daar wel erg koud zijn en die o broeken van opa zijn al bijna versleten met deze kou.Tot ziens want je bent nog niet weg,XXXOPA en OMA